Yumi-Lash

Ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Yumi Lashes tunnetaan ympäri maailmaa ja brändi toimii yli 65 maassa.

Vuoden 2019 alussa 4 vuoden tuotekehitystyön tuloksena, lanseerattiin uusi versio Yumi-lashes ripsikäsittelystä Version 2.0 ”Made in France”. Yumi-lashes 2.0 on läpäissyt kaikki EU:n edellyttämät testit.

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Yumi™Lashes – niin luonnollista, ei mitään feikkiä!

Yumi™Lashes -hoidot klinikallamme tekee Aliina.

Yumi-Brows

Kulmien laminointi

Yumi Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa.

YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi.

Yumi-Brows hoidot klinikallamme tekee Aliina.

Kulmien

Kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on suosittu hoito. Sillä saadaan hetkessä näyttävät ripset ja kulmakarvat. Väri pysyy noin kuukauden, jonka jälkeen hoito voidaan uusia rutiininomaisesti. Käyttämämme kestovärjäysaineet ja tuotteet, ovat turvallisia ja tutkittuja
Vieritä ylös