Yumi-Lash

Ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes on ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille. Yumi-lashes on läpäissyt kaikki EU:n edellyttämät testit.
Tavallisen ripsiä taivuttavan ripsipermanentin sijaan keratiinipohjainen Yumi-käsittely taivuttaa ripsiä ylöspäin ja tekee niistä pidemmän ja tuuheamman näköiset, käsittelysssä käytetään ainutlaatuista lash-lift tekniikkaa ja kestovärejä.

Käsittely toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan ripsityypin ja toiveiden mukaisesti.
Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiä, yumi-lash käsittely ei vaurioita ripsiä ollenkaan. Loputulos kestää keskimäärin 8-10 viikkoa, käsittely uusitaan 8-12 viikon välein.

Vain koulutetut ja sertifioidut Yumi-Lash asiantuntijat voivat tarjota Yumi-Lashes palveluja.
Yumi™Lashes -hoidot klinikallamme tekee Aliina.

Emme tee kestotaivutusta jos:

 • Olet raskaana tai imetät
 • Olet alle 16-vuotias
 • Sinulla on alopecia
 • Sinulla on trichotillomania
 • Sinulla on silmätulehdus
 • Käyt parhaillaan sytostaatti- tai sädehoidoissa

Kotihoito:

Älä kastele ripsiäsi 2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
Älä käytä ripsiväriä seuraavaan 48 tuntiin.
Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi-Lashes kosteuttavalla ja ravitsemalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisimpina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa. Uuden Yumi-Lashes taivutuksen voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

Yumi-Brows

Kulmien laminointi

Yumi Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. YUMI™ Brows -kulmien laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi.

Vain koulutetut ja sertifioidut Yumi-Brows asiantuntijat voivat tarjota Yumi-Brows palveluita. Yumi-Brows hoidot klinikallamme tekee Aliina.

Emme tee kulmien laminointia jos:

 • Olet raskaana tai imetät
 • Olet alle 16 vuotias
 • Sinulla on alopecia
 • Sinulla on trichotillomania
 • Sinulla on silmätulehdus
 • Käyt parhaillaan sytostaatti- tai sädehoidoissa

Kotihoito:

Älä kastele kulmakarvojasi 2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan. Kosteuta kulmakarvojasi 1-2 kertaa päivässä värittömällä Yumi-Lashes hoitomaskaralla, keratiinimaskara on erittäin hyvä ja riittoisa tuote, joka sopii niin ripsille kuin kulmille. Uuden Yumi-Brows hoidon voit ottaa 6-8 viikon kuluttua.

Kulmien

Kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on suosittu hoito. Sillä saadaan hetkessä näyttävät ripset ja kulmakarvat. Väri pysyy noin kuukauden, jonka jälkeen hoito voidaan uusia rutiininomaisesti. Käyttämämme kestovärjäysaineet ja tuotteet, ovat turvallisia ja tutkittuja
Scroll to Top