Yritys

Esteettisen ihonhoidon erikoisklinikka

Henkilökunta

Klinikkamme on erikoistunut ulkonäön parantamiseen sekä iho-ongelmien hoitoon. Painotamme hyvää palvelua ja korkeaa laatua.

Tarjoamme laajan valikoiman esteettisiä hoitoja ja markkinoiden parhaimpia ja tutkituimpia tuotteita. Varmistamme että asiakkaamme saavat aina parhaat mahdolliset hoitotulokset. Tämän takkaamme jatkuvalla kouluttautumisellamme Suomessa sekä ulkomailla kansainvälisissä alan esteettisissä koulutuksissa.

Sairaanhoitajan konsultaatiossa käymme läpi sinua askarruttavia kysymyksiä, tulostoiveita hoidosta ja teemme aina henkilökohtaisen hoitosuunnitelman. Sairaanhoitajan konsultaatio on 30 minuutin veloitukseton käynti.

Me palvelemme Sinua yksilöllisesti ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa!

Erikoissairaanhoitaja

Susanna Aro

Ammatiltani olen Leikkaus-ja Anestesia Erikoissairaanhoitaja sekä Sky-Kosmetologi. Olen Valviran laillistama terveydenhuollon ammattihenkilö. Yli 20-vuoden työkokemus antaa vankan pohjan toimia ihonhoidon parissa ja olen erikoistunut esteettisiin hoitoihin. Työtakistani löytyvä ID-kortti kertoo sinulle että olet kokeneen ja koulutetun Restylane Masterin käsissä.

Susanna palvelee pääsääntöisesti (ma) ti-ke kauhavan klinikalla ja (ma) to -pe seinäjoen klinikalla. Huom! Näihin päiviin saattaa tulla muutoksia.

Lisäksi vierailen kerran kuukaudessa kokkolassa Nice.Face&Body-hoitolassa tekemässä injektiohoitoja. Ajanvaraus kokkolaan suoraan Nice-pisteeltä. Seuraavat päivät kokkolan Nice.pisteelle päivittyvät Nice.Face&Bodyn sivuille.

<3 Susanna

susanna.aro@icloud.com Susannan puhelinnumero: 040-7606174

Palvelut

Kosmetologi-opiskelija

Aliina Aro

Olen Aliina Aro, nuori nainen ja olen aloittanut Kosmetologi-opinnot syksyllä 2019. Opiskelen Vaasan ammattiopistossa oppisopimuskoulutuksella. Olen täällä Klinikalla äidin opissa käytännön työssä ja tulen tarjoamaan kosmetologin palveluita sitä mukaan kun koulutukseni edistyy. Olen iloinen, ulospäinsuuntaunut ja tykkään kovasti asiakaspalvelusta. Kauneus ja kauniit asiat ovat aina kiinnostaneet ja kiehtoneet minua 🙂

Minuun voi olla yhteydessä jos mieleen tulee kysyttävää tajoamistani palveluista <3

aliina.aro@icloud.com Aliinan puhelinnumero: 044 2017648

<3 Aliina

Palvelut

Vieritä ylös