Yritys

Esteettisen ihonhoidon erikoisklinikka

Henkilökunta

Klinikkamme on erikoistunut ulkonäön parantamiseen sekä iho-ongelmien hoitoon. Painotamme hyvää palvelua ja korkeaa laatua.

Tarjoamme laajan valikoiman esteettisiä hoitoja ja markkinoiden parhaimpia ja tutkituimpia tuotteita. Varmistamme että asiakkaamme saavat aina parhaat mahdolliset hoitotulokset. Tämän takkaamme jatkuvalla kouluttautumisellamme Suomessa sekä ulkomailla kansainvälisissä alan esteettisissä koulutuksissa.

Sairaanhoitajan konsultaatiossa käymme läpi sinua askarruttavia kysymyksiä, tulostoiveita hoidosta ja teemme aina henkilökohtaisen hoitosuunnitelman. Sairaanhoitajan konsultaatio on 30 minuutin veloitukseton käynti.

Me palvelemme Sinua yksilöllisesti ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa!

Erikoissairaanhoitaja, kosmetologi

Susanna Aro

Ammatiltani olen Leikkaus- ja Anestesia Erikoissairaanhoitaja sekä Sky-kosmetologi. Olen Valviran laillistama terveydenhuollon ammattihenkilö. Yli 20-vuoden työkokemus antaa vankan pohjan toimia ihonhoidon parissa ja olen erikoistunut esteettisiin hoitoihin. Työtakistani löytyvä ID-kortti kertoo sinulle että olet kokeneen ja koulutetun Restylane Masterin käsissä.

Lisäksi Susanna vierailee tekemässä injektiohoitoja.
– Joka toinen kuukausi Turussa Ihoklinikka Nuortiolla
– Kerran kuukaudessa Helsingissä Puuterihuone Raili Hulkkosella
– Kerran kuukaudessa Kokkolassa Nice.Face&Body- hoitolassa
Näihin ajanvaraukset suoraan kyseisistä hoitoloista

susanna.aro@icloud.com
0407606174

<3 Susanna

Palvelut

Kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja

Aliina Aro

Olen ammatiltani kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja. Olen iloinen, ulospänsuuntautunut ja tykkään kovasti asiakaspalvelusta. Kauneus ja kauniit asiat ovat aina kiinnostaneet ja kiehtoneet minua. Minun palveluihini kuuluu erikoiskasvohoidot; NeoStratan- kemilliset kuorinnat, infuzion hoidot, RF- mikroneulaukset, kestovärjäykset, Yumi-Lash kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit sekä karvanpoistot lämminvahalla.

Minun tarjoamistani palveluista ja ajanvarauksista voi olla tarvittaessa yhteydessä minuun <3

Aliina.aro@icloud.com
0442017648

<3 Aliina

Palvelut

Scroll to Top