Kemialliset

Ihon kuorinnat

Kemialliset kuorinnat ovat edelleen kaikkein hyödyllisimpiä esteettisen ihonhoidon välineitä.

NeoStrata on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka perustaneet lääkärit ovat patentoineet AHA- eli alfahydroksihappoteknologian, joka on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Nämä kaksi edelläkävijää ovat vieneet alaa jatkuvasti eteenpäin, luoneet tieteellisiä innovaatioita ja tehneet kliinisiä tutkimuksia, joista on kirjoitettu kaikissa lääketieteellisissä dermatologian alan julkaisuissa.

NeoStratan tuotteet hoitavat tehokkaasti erilaisia ihotyyppejä ja iho-ongelmia:

  • Ihon ennenaikainen vanheneminen / auringon vahingoittama iho.
  • Kuiva ja kelmeä iho.
  • Pintajuonteet ja rypyt.
  • Pigmenttiläiskät.
  • Akneiho / rasvainen iho, jossa esiintyy finnejä.
  • Ihon kiinteyttäminen, ihohuokosten supistaminen

Menestyksekästä yhteistyötä
Tohtorien yhteistyö alkoi vuonna 1966 Temple Universityssä Philadelphiassa. He olivat kiinnostuneita tieteestä, tutkimuksesta ja ihosta ja halusivat auttaa potilaita, jotka kärsivät vaikeista ihosairauksista. Arvioidaan, että yli 50 prosenttia iho-ongelmista johtuu marraskeden solujen uudistumisprosessin vaikeuksista. Siksi lääkärit halusivat löytää tavan vaikuttaa uusien ihokerrosten muodostumiseen. Heidän yhteistyönsä on jatkunut jo yli neljä vuosikymmentä. Varhaisemmassa tutkimuksessaan he keskittyivät psoriasiksen ja iktyoosin hoitoon, mutta vuosien kuluessa alue on laajentunut moniin muihin iho-ongelmiin. Heidän työnsä on johtanut psoriasiksen ja iktyoosin hoitomenetelmien kehittymiseen, mutta siitä on ollut apua myös kuivan ihon ja aknen hoidossa, koska nekin liittyvät ihosolujen uudistumisprosessiin.

Uraauurtavaa tutkimusta
Eräässä tutkimuksessaan tohtori Van Scott ja tohtori Yu tarkastelivat luonnollisten ja fysiologisten aineiden vaikutusta iktyyoosiin. He havaitsivat, että tietyt luonnostaan esiintyvät aineet vaikuttavat merkittävästi niin normaalien kuin sairaidenkin solujen kehittymiseen, kypsymiseen ja uudistumiseen. Lääkärit olivat innoissaan havaitessaan, että näiden aineiden käyttäminen auttoi normalisoimaan iktyoosipotilaiden ihoa. He nimesivät aineet alfahydroksihapoiksi (AHA) ja hakivat niille ensimmäistä patenttia vuonna 1975. Sen jälkeen tohtori van Scottin ja tohtori Yun löydöt ovat luoneet pohjan lukuisten ihoa parantavien koostumusten kehittämiselle. Tutkimustuloksia on julkaistu lukuisissa johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Kehitystyö jatkuu
Nykyään tohtori Van Scottilla ja tohtori Yulla on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja. NeoStratan edistyneet ihonhoitotuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimukseen ja kliiniseen kokemukseen, ja yhä tänäkin päivänä tutkimus on NeoStratan kulmakivi. Paitsi että yhtiö käyttää tekniikoita oman tuotevalikoimansa kehittämiseen, se harjoittaa myös lisenssiliiketoimintaa. NeoStrata on ylpeä kliinisestä historiastaan ja johtavasta asemastaan ammattimaisen ihonhoidon kentällä.

Ihonhoidon edelläkävijät
NeoStratan perustajat tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Ruey Yu ovat kansainvälisesti tunnettuja uraauurtavasta työstään, joka on paljastanut AHA-happojen merkityksen iholle. Tohtori Van Scott toimi amerikkalaisen National Cancer Instituten johtajana yli 15 vuoden ajan, ennen kuin hän siirtyi Temple Universityn iho- ja syöpätautien sairaalaan. Hänelle on myönnetty useita arvostettuja palkintoja muun muassa merkittävästä ihosyöpää koskevasta tutkimuksestaan. Lisäksi American Academy of Dermatology on valinnut hänet Masters in Dermatology -luetteloonsa. Dermatologiaan erikoistunut farmakologi tohtori Yu toimi dosenttina Temple Universityn iho- ja syöpätautien sairaalassa ja työskenteli dermatologisen tutkimuksen parissa tutustuessaan tohtori Van Scottiin.

Tieteellisesti kehitetty ja kliinisesti tutkittu ihonhoitosarja. NeoStrata on tieteellisesti kehitetty ja tieteellisesti tutkittu ihonhoitosarja, jota ihotautilääkärit suosittelevat ihon kunnon ja ulkonäön parantamiseen.

NeoStrata on saanut yhden maailman arvostetuimmista ihonhoidon tutkijoille myönnetyistä palkinnoista.

NeoStratan perustajat tohtori Van Scott ja tohtori Yu ovat kansainvälisesti tunnustettuja ihonhoidon edelläkävijöitä. He ovat saaneet muun muassa Dermatology Foundationin myöntämän Honorary Discovery Award -palkinnon uraauurtavasta tutkimuksestaan. Nämä kaksi professoria ovat vieneet alaa jatkuvasti eteenpäin, luoneet tieteellisiä innovaatioita ja tehneet kliinisiä tutkimuksia, joista on kirjoitettu kaikissa lääketieteellisissä dermatologian alan julkaisuissa.

Voit lukea lisää täältä: www.neostrata.fi

Sonoscrub ja Sonolift

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänihoidot kasvoille Sonoscrub ja Sonolift
Sonolift-hoito pehmittää ja silottaa juonteet ja rypyt kohottaen ja raikastaen kasvopiirteitä nopeasti ja näyttävästi.

Sonolift-ultraäänihoidon ihokudosta kuntouttava ja lihaskouristuksia laukaiseva vaikutus silottaa mm. otsan, silmäkulmien, suunpielien ja ylähuulen juonteita. Hoidon kokonaisvaltainen ihokudosta, aineenvaihduntaa ja solutoimintaa stimuloiva sekä kosteustasapainoa normalisoiva vaikutus antaa iholle erittäin hyvän ennaltaehkäisevän vaikutuksen ihon vanhenemisen merkkejä vastaan.

Sonolift hoitoa voidaan myös käyttää mm. pigmenttihäiriöiden, couperosan tai herkistyneen ihon hoitamiseen.

Sonoscrub ultraäänihoito on nykyaikainen, kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihon puhdistus jälkiä jättämättä, kivutta.

Sonoscrub-hoito irrottaa hetkessä kuolleen sarveissolukon ja muuttaa ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivuitta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Miehille sekä naisille

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoitoihin meillä kuuluu erilaiset mikroneulaukset ja laitehoidot

Radiofrekvenssi

Mikroneulaus

Mikroneulauksessa tehdään ihon dermikseen kymmeniätuhansia mikroskooppisia neulakanavia.
Tämä tekniikka stimuloi ihon kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa auttaen sekä korjaamaan että uudistamaan ihoa luonnollisesti ja turvallisesti.

Koska mikroneulaus työskentelee ihon ylemmillä kerroksilla, -kun yhdistämme tähän Radiofrekvenssienergian(RF)saadaan vietyä energia syvemmälle ihon alle ja juuri tämän vuoksi tämä on tehokkain mikroneulaus koska energia saadaan syvemmälle ihoon se vahvistaa proteiinien ja entsyymien tuotantoa.

Ihanteellinen hoito iholle jossa on jo ikääntymisen merkkejä tai halutaan ehkäistä ja hoitaa ihoa ennaltaehkäisevästi.
Hoitolaitteella saadaan Radiofrekvenssi ja mikroneulaut ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella joilloin molempien hoitojen radiofrekvenssin ja mikroneulauksen tehot paranevat ja sivuivaikutukset (punoitus) vähenevät.
Hoidoissa käytämme kertakäyttöisiä steriilejä mikroneuloja.

Hoidon aikana ihossa voi tuntua pistelyä ja lämpöä, tarvittaessa puudutamme ihon ennen käsittelyä.
Hoidon jälkeen iho punoittaa hetken, seuraavana päivänä voit palata normaaleihin ihonhoitorutiineihin.
Samana iltana tulee välttää hikiliikuntaa, meikkejä, muita ihonhoitotuotteita, saunaa, höyryä ja aurinkoa.

Mikroneulaus

SkinPen

SkinPen on maailman ensimmäinen FDA-hyväksytty (American Food and Drug Administration) mikroneulauslaite sekä CE-merkitty hoitolaite.
SkinPen mikroneulaushoito on ainoastaan sosiaali- ja terveyshuollon ammattilaisille.
Hoito on kliinisesti todistettu ja miljoonien potilaiden suosima hoito. SkinPen on saanut maailmalla suuren suosion ja voittanut useita palkintoja ainutlaatuisella omalla mikroneulaushoito menetelmällään.

SkinPen on maailman johtava ihon mikroneulaushoito, joka luo väliaikaisia pieniä mikroskooppisia kanavia ihoosi ja käynnistää ihon uudismuodostuksen. Tämä yksinkertainen hoitotoimenpide aktivoi kehosi luonnollisen voiman tuottamaan lisää kollageenia & elastiinia ja näin ollen ihosi näyttää taas terveämmältä, kiinteämmältä ja säteilevämmältä sekä nuorekkaammalta.

SkinPen- mikroneulaushoidolla saamme tehokkaasti parannettua ihosi laatua, häivytettyä juonteita, ryppyjä, aknearpia, arpia sekä vaalennettua ihon pigmentaatio muutoksia. SkinPen hoidon avulla ihosi on välittömästi kirkkaampi sekä saamme tasapainotettua ihosi kosteustasapainoa.

Hoidon jälkeen saat mukaasi myös LIFT HG Glide Gel:in, jota käytetään hoidon jälkeen ensimmäisen 24h aikana iholle sekä RESCUE Calming Complex- hoitovoiteen, joka on tarkoitettu käytettäväksi SkinPen mikroneulaushoidon hoidon jälkeisinä 2-3 päivänä.

Hoito soveltuu kaikille jotka kaipaavat tuloksellista ihonhoitoa.
Indikaatiot:
-Aknearpien hoito
-Hienot juonteet ja rypyt
-Laajentuneet ihohuokoset
-Ikääntymismuutokset
-Raskausarvet
-Kirurgiset arvet
-Vitiligo
-Pigmentaatio muutokset (aurinkovauriot)
-Melasma
-Ihon sameus

Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on Herpes simplex, avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot. Roacuttan lääkityksestä tulee olla 6kk väli ennen SkinPen hoitoa.

Hoidossa ei ole varsinaista palautumisaikaa, mutta neulaushoidoissa on kuitenkin aina syytä varautua ihon kevyeen punoitukseen ja uusiutumiseen. Hoidon jälkeen on vältettävä saunaa, hikiliikuntaa sekä auringolle altistumista 72h hoidon jälkeen.

Optimaalisimmat ja pitkäkestoisimmat tulokset saadaan säännöllisellä ihon hoitamisella sekä sarjahoidolla. Muistathan huolehtia ihostasi myös kotihoitotuotteilla. Kotihoito parantaa entisestään hoidon tuloksia ja myös ylläpitää niitä.
Huom! Vältä auringolle altistumista ja retinoli- valmisteita 24h ennen hoitoa.

Scroll to Top