Kemialliset

Ihon kuorinnat

Kemialliset kuorinnat ovat edelleen kaikkein hyödyllisimpiä esteettisen ihonhoidon välineitä.

NeoStrata on edistyksellinen ihonhoitosarja, jonka perustaneet lääkärit ovat patentoineet AHA- eli alfahydroksihappoteknologian, joka on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Nämä kaksi edelläkävijää ovat vieneet alaa jatkuvasti eteenpäin, luoneet tieteellisiä innovaatioita ja tehneet kliinisiä tutkimuksia, joista on kirjoitettu kaikissa lääketieteellisissä dermatologian alan julkaisuissa.

NeoStratan tuotteet hoitavat tehokkaasti erilaisia ihotyyppejä ja iho-ongelmia:

 • Ihon ennenaikainen vanheneminen / auringon vahingoittama iho.
 • Kuiva ja kelmeä iho.
 • Pintajuonteet ja rypyt.
 • Pigmenttiläiskät.
 • Akneiho / rasvainen iho, jossa esiintyy finnejä.
 • Ihon kiinteyttäminen, ihohuokosten supistaminen

Menestyksekästä yhteistyötä
Tohtorien yhteistyö alkoi vuonna 1966 Temple Universityssä Philadelphiassa. He olivat kiinnostuneita tieteestä, tutkimuksesta ja ihosta ja halusivat auttaa potilaita, jotka kärsivät vaikeista ihosairauksista. Arvioidaan, että yli 50 prosenttia iho-ongelmista johtuu marraskeden solujen uudistumisprosessin vaikeuksista. Siksi lääkärit halusivat löytää tavan vaikuttaa uusien ihokerrosten muodostumiseen. Heidän yhteistyönsä on jatkunut jo yli neljä vuosikymmentä. Varhaisemmassa tutkimuksessaan he keskittyivät psoriasiksen ja iktyoosin hoitoon, mutta vuosien kuluessa alue on laajentunut moniin muihin iho-ongelmiin. Heidän työnsä on johtanut psoriasiksen ja iktyoosin hoitomenetelmien kehittymiseen, mutta siitä on ollut apua myös kuivan ihon ja aknen hoidossa, koska nekin liittyvät ihosolujen uudistumisprosessiin.

Uraauurtavaa tutkimusta
Eräässä tutkimuksessaan tohtori Van Scott ja tohtori Yu tarkastelivat luonnollisten ja fysiologisten aineiden vaikutusta iktyyoosiin. He havaitsivat, että tietyt luonnostaan esiintyvät aineet vaikuttavat merkittävästi niin normaalien kuin sairaidenkin solujen kehittymiseen, kypsymiseen ja uudistumiseen. Lääkärit olivat innoissaan havaitessaan, että näiden aineiden käyttäminen auttoi normalisoimaan iktyoosipotilaiden ihoa. He nimesivät aineet alfahydroksihapoiksi (AHA) ja hakivat niille ensimmäistä patenttia vuonna 1975. Sen jälkeen tohtori van Scottin ja tohtori Yun löydöt ovat luoneet pohjan lukuisten ihoa parantavien koostumusten kehittämiselle. Tutkimustuloksia on julkaistu lukuisissa johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Kehitystyö jatkuu
Nykyään tohtori Van Scottilla ja tohtori Yulla on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja. NeoStratan edistyneet ihonhoitotuotteet perustuvat yli 40 vuoden tutkimukseen ja kliiniseen kokemukseen, ja yhä tänäkin päivänä tutkimus on NeoStratan kulmakivi. Paitsi että yhtiö käyttää tekniikoita oman tuotevalikoimansa kehittämiseen, se harjoittaa myös lisenssiliiketoimintaa. NeoStrata on ylpeä kliinisestä historiastaan ja johtavasta asemastaan ammattimaisen ihonhoidon kentällä.

Ihonhoidon edelläkävijät
NeoStratan perustajat tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Ruey Yu ovat kansainvälisesti tunnettuja uraauurtavasta työstään, joka on paljastanut AHA-happojen merkityksen iholle. Tohtori Van Scott toimi amerikkalaisen National Cancer Instituten johtajana yli 15 vuoden ajan, ennen kuin hän siirtyi Temple Universityn iho- ja syöpätautien sairaalaan. Hänelle on myönnetty useita arvostettuja palkintoja muun muassa merkittävästä ihosyöpää koskevasta tutkimuksestaan. Lisäksi American Academy of Dermatology on valinnut hänet Masters in Dermatology -luetteloonsa. Dermatologiaan erikoistunut farmakologi tohtori Yu toimi dosenttina Temple Universityn iho- ja syöpätautien sairaalassa ja työskenteli dermatologisen tutkimuksen parissa tutustuessaan tohtori Van Scottiin.

Tieteellisesti kehitetty ja kliinisesti tutkittu ihonhoitosarja. NeoStrata on tieteellisesti kehitetty ja tieteellisesti tutkittu ihonhoitosarja, jota ihotautilääkärit suosittelevat ihon kunnon ja ulkonäön parantamiseen.

NeoStrata on saanut yhden maailman arvostetuimmista ihonhoidon tutkijoille myönnetyistä palkinnoista.

NeoStratan perustajat tohtori Van Scott ja tohtori Yu ovat kansainvälisesti tunnustettuja ihonhoidon edelläkävijöitä. He ovat saaneet muun muassa Dermatology Foundationin myöntämän Honorary Discovery Award -palkinnon uraauurtavasta tutkimuksestaan. Nämä kaksi professoria ovat vieneet alaa jatkuvasti eteenpäin, luoneet tieteellisiä innovaatioita ja tehneet kliinisiä tutkimuksia, joista on kirjoitettu kaikissa lääketieteellisissä dermatologian alan julkaisuissa.

Voit lukea lisää täältä: www.neostrata.fi

Sonoscrub ja Sonolift

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänihoidot kasvoille Sonoscrub ja Sonolift
Sonolift-hoito pehmittää ja silottaa juonteet ja rypyt kohottaen ja raikastaen kasvopiirteitä nopeasti ja näyttävästi.

Sonolift-ultraäänihoidon ihokudosta kuntouttava ja lihaskouristuksia laukaiseva vaikutus silottaa mm. otsan, silmäkulmien, suunpielien ja ylähuulen juonteita. Hoidon kokonaisvaltainen ihokudosta, aineenvaihduntaa ja solutoimintaa stimuloiva sekä kosteustasapainoa normalisoiva vaikutus antaa iholle erittäin hyvän ennaltaehkäisevän vaikutuksen ihon vanhenemisen merkkejä vastaan.

Sonolift hoitoa voidaan myös käyttää mm. pigmenttihäiriöiden, couperosan tai herkistyneen ihon hoitamiseen.

Sonoscrub ultraäänihoito on nykyaikainen, kokonaisvaltainen tapa suorittaa kuorinta ja syvälle ulottuva ihon puhdistus jälkiä jättämättä, kivutta.

Sonoscrub-hoito irrottaa hetkessä kuolleen sarveissolukon ja muuttaa ihon pinnan sametinpehmeäksi. Syväpuhdistusvaihe liuottaa ja pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet täysin kivuitta, jättämättä jälkeäkään ihon pinnalle.

Miehille sekä naisille

Peruskasvohoidot

Kasvohoidot sopivat kaiken ikäisille naisille ja miehille. Kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaan ihontarpeiden mukaan. Sinun ihollesi valitaan puhdistava, kosteuttava, kirkastava, elvyttävä, kiinteyttävä tai pehmittävä kasvohoito, jolla pyritään ennaltaehkäisemään iho-ongelmien syntyä ja ylläpitää ihon terveyttä ja hyvinvointia.

Peruskasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, höyrytys, käsin tehtävä mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja loppuvoiteet.

Miehille sekä naisille

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoitoihin meillä kuuluu erilaiset mikroneulaukset ja laitehoidot

Radiofrekvenssi

Mikroneulaus

Mikroneulauksessa tehdään ihon dermikseen kymmeniätuhansia mikroskooppisia neulakanavia.
Tämä tekniikka stimuloi ihon kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa auttaen sekä korjaamaan että uudistamaan ihoa luonnollisesti ja turvallisesti.

Koska mikroneulaus työskentelee ihon ylemmillä kerroksilla, -kun yhdistämme tähän Radiofrekvenssienergian(RF)saadaan vietyä energia syvemmälle ihon alle ja juuri tämän vuoksi tämä on tehokkain mikroneulaus koska energia saadaan syvemmälle ihoon se vahvistaa proteiinien ja entsyymien tuotantoa.

Ihanteellinen hoito iholle jossa on jo ikääntymisen merkkejä tai halutaan ehkäistä ja hoitaa ihoa ennaltaehkäisevästi.
Hoitolaitteella saadaan Radiofrekvenssi ja mikroneulaut ohjattua tarkasti haluttuun syvyyteen halutulla voimakkuudella joilloin molempien hoitojen radiofrekvenssin ja mikroneulauksen tehot paranevat ja sivuivaikutukset (punoitus) vähenevät.
Hoidoissa käytämme kertakäyttöisiä steriilejä mikroneuloja.

Hoidon aikana ihossa voi tuntua pistelyä ja lämpöä, tarvittaessa puudutamme ihon ennen käsittelyä.
Hoidon jälkeen iho punoittaa hetken, seuraavana päivänä voit palata normaaleihin ihonhoitorutiineihin.
Samana iltana tulee välttää hikiliikuntaa, meikkejä, muita ihonhoitotuotteita, saunaa, höyryä ja aurinkoa.

Derma Stamp

Mikroneulaus

Derma Stamp mikroneulaus on ihoa uudistava hoito, joka tarjoaa ratkaisun erilaisiin ja huolenaiheisiin. Lisäämällä hoitoon kasvutekijöitä olemme luoneet kaikkein kattavimman ja edistyksellisimmän mikroneulaus käsittelyn.

Kasvutekijät ovat ryhmä erityisiä proteiineja, joita löytyy monista eri solutyypeistä kehossa. Kasvutekijöillä on monia toimintoja, joista tärkein on solujen uudistamisen aktivointi. Eri toiminnoilla ne auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan ulkonäön lisäämällä solujen uudistumista, solujen puolustusta, verenkiertoa ja kollageenia sekä elastiinituotantoa.

Suosittelemme kasvutekijä seerumin käyttämistä osana mikroneulausmenetelmää tulosten tehostamiseksi. Tämä farmaseuttinen seerumi sisältää kasvutekijöiden ja muiden vaikuttavien ainesosien suuren pitoisuuden ihon luonnollisen regeneroitumisprosessin parantamiseksi. Nämä prosessit edistävät kollageenituotantoa, terveellistä verenkiertoa ja parantavat solujen uudistumista, mikä tekee kasvutekijä seerumista täydellisen lisäyksen mikro-neulaushoitoon.

Tämä hoito sopii sinulle, joka vaadit iholtasi enemmän!

Hoitoa ei tehdä:

 • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
 • Jos olet raskaana tai imetät
 • Jos sinulla on aktiivinen herpes
 • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
 • Jos sinulla on akne tai Rosacea aktiivisessa vaiheessa

Hoitoalueina voi olla mm. kasvot, kaula ja decolté

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa, joten siihen on hyvä varautua. Hoidon jälkeen ei saa laittaa meikkiä eikä kosteusvoidetta, eikä ihoa saa myöskään puhdistaa vuorokauteen.
Aurinkosuojan käyttö on välttämätöntä hoidon jälkeen.

Vieritä ylös