Hiusverisuonten poisto

Koagulointi

Hiusverisuonten poisto koaguloinnilla

Mitä koagulointi on?

Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaan, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä.

Koagulaatio on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa poistaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Laajentuneisiin verisuoniin jumiin jäänyt veri yksinkertaisesti koaguloidaan, jolloin elimistön on helppo jatkokäsitellä se.

Koagulaatiohoito soveltuu parhaiten laajentuneiden hiusverisuonten, fibroomien, varsiluomien sekä syylien poistamiseen.

Hoito voi aiheuttaa pieniä rupia riippuen hoidettavasta alueesta ja -laajuudesta.

Erittäin hyviä tuloksia saavutetaan mm. jalkojen hämäkkiverisuonten, kasvojen alueen yksittäisten suonten sekä punoituksen hoidossa.

High Gueen

Hifu

High Intensity Focused Ultrasound eli HIFU on perinteisiä ultraääni- ja laser-laitteita huomattavasti tehokkaampi menetelmä paikallisen rasvakudoksen
hoitamiseen. HIFU on tarkka paikallinen hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, mutta joka voidaan tarvittaessa uusia.

HIFU perustuu korkeaintensiiviseen ultraäänen käyttöön energialähteenä.

HIFU-hoidossa on matala komplikaatioriski ja lyhyt palautumisaika.

HIFU on kirurgisen veitsen lisäksi ainoa hoitomenetelmä, joka vaikuttaa
4,5 mm syvyydelle.

HIFU-hoitoa voidaan käyttää yhdessä myös muiden laite- tai fillerihoitojen lisänä.

Toimenpide on lähes kivuton, joillakin asiakkailla voi esiintyä pientä kihelmöintiä ja kuumotusta hoidon aikana sekä pari tuntia hoidon jälkeen, nämä tuntemukset ovat täysin normaaleja ja menevät ohi.

Hifu-hoidon käyttöaiheita:

  • Poskien veltostunut iho (ns. hamsteripussit)
  • Kaksoisleuka
  • Veltostunut kaula
  • Laskeutuneet kulmat ja yläluomet
  • Suunympäryksen rypyt ja juonteet
  • Nasolabiaalit
  • Alaspäin osoittavat suupielet
  • Kaulan ja dekolteen juonteet
  • Kasvojen epäsymmetria

Tulokset näkyvät joillakin asiakkailla välittömästi toimenpiteen jälkeen, ja ne paranevat hoitoa seuraavan kolmen kuukauden aikana, kun iho alkaa tuottaa uutta kollageenia.

Toimenpiteen tulokset kestävät kasvoilla sekä kaulan ja rintakehän iholla keskimäärin kolmen vuoden ajan. Tuloksen kestoa voidaan pidentää ylläpitohoidon avulla vuosittain.

Hoidon jälkeen saunominen sekä alkoholin käyttö on kielletty viikon ajan.

Hellävaraiset

IhoKarvanpoistot

Käytämme karvanpoistossa lämminvahaa, karvanpoisto on yleensä suhteellisen kivuton. 24-tuntia karvanpoiston jälkeen emme suosittele äskeittäin vahatulle iholle seuraavia tuotteita, deodoranttia, parfyymia, itseruskettavia tuotteita sekä meikkiä. Ei kuumia kylpyjä, solariumia, saunomista, ei aurinkoon ilman suojakerrointa. Suosittelemme kosteusvoiteen käyttämistä päivittäin.
Scroll to Top