mikrokanavaneulaus

Aquagold fine touch

Aquagold Fine Touch!

Mikä se on? Mikroneulaus, kuten ennalta tiedämme, herättää mielipiteitä ihonhoidossa. Onko hoito tehokas? Pitääkö hoidon olla kivulias, että sillä saa tuloksia? Onko käytettävillä aineilla mikroneulauksen yhteydessä merkitystä?
Aquagold Touch Fine on uusi, edistyksellinen laite, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon yksilöllisillä super ainesosa ”coctaileilla”, jotka voivat sisältää esim. puhdasta hyaluronihappoa, erilaisia vitamiineja jne.

Aquagold mahdollistaa näiden ainesosien vaikutuksen suoraan dermiksessä, mikä auttaa pienentämään ihohuokosten kokoa, tasoittaa ihon sävyä, pehmentää pieniä ryppyjä ja häivyttää aknearpia. Jos ongelmanasi on myös kuiva iho, hyödyt tästä hoidosta paljon.
Tämä luo pehmeän, luonnollisen näköisen tuloksen, jolloin iho näyttää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Saat ihollesi välittömän hehkun! Lopputulos on aina erittäin luonnollinen – kasvojen liikkeet, ilmeet ja eleet säilyvät ennallaan.

Laitteessa on 20 neulaa, jotka on kullattu 24karaatin kullalla. Kulta on biologisesti parhaiten yhteensopiva ihmisen ihon kanssa koska se aiheuttaa vähiten ärsytystä ja allergisia reaktioita. Neulat ovat ohuempia kuin ihmisen hius ja siksi hoito on kivuttomampi kuin tavallinen mikroneulaus. Aquagold on FDA:n hyväksymä ja CE -merkitty medikaalinen laite.

Hoitosuositukset ovat aina yksilöllisiä. Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai useimpina hoitokertoina, jolloin hoidot alkuun 4-6vkon välein ja ylläpitohoidot 3-6kk välein.

Hoidon jälkeen tulee välttää hikoilua 24t, kasvojen pesua 4-5t eikä kasvoille suositella meikkiä vuorokauteen.

Hoitoa ei tehdä:

 • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
 • jos olet raskaana tai imetät
 • jos sinulla on aktiivinen herpes
 • jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
 • jos olet kulta-allergikko

Hoitoaika on lyhyt, kestoltaan noin 15-20min.

ColorX

Pigmentointien poistot

Onko Sinulla pieleen menneet kestopigmentoinnit tai microblading kulmakarvat?

Haluatteko tehdä osittaisen tai täydellisen pigmentoinnin poiston? Poistaminen on aina vaikeampaa, kuin pigmentoiminen / microblaiding / tatuoiminen itse ja riippuen siitä onko toimenpiteen tehnyt ammattilainen vai amatööri. Amatööri tekee työn usein ihon syvempiin kerroksiin, tai on voinut aiheuttaa arpikudosta joilloin pigmentti on todennäköisimmin arpien alla ihossa.

Meillä on olemassa kaksi erilaista menetelmää poiston tekemiseen. Keskustelun aikana, me yhdessä mietimme kanssasi teille sopivimman menetelmän. Käymällä läpi työvaiheet ja tulokset yksityiskohtaisesti. Yleensä kestopigmentoinnin tai microbladingin poisto halutaan kosmeettisista syistä johtuen ja siksi siitä aiheutuvat kustannukset eivät mene sairasvakuutukseen.

Color X -hoito
SC Color X takaa nopeamman poisto-menetelmän, kuin laser poistaminen. Myös kustannuksia voidaan vähentää huomattavasti. Toinen etu on, että itse hoitokertoja on paljon vähemmän ja väripigmentit voidaan poistaa kudoksesta kokonaan.Lisäksi menetelmämme on hellävaraisempi iholle. Eikä pigmentien hajotessa kehon lympha järjestelmään joudu pigmenttien haitallisia ainesosia. Itse hoitotoimenpide on myös vähemmän kivuliaampi, kuin laser.

Hoitojen määrä riippuu väripigmenttien tiheydestä ihossa. Mitä useammin kulmakarvoja on pigmentoitu, sitä useamman poisto-toimenpiteen ne vaativat. Sillä ei ole merkitystä, mitä pigmentiä (tuotemerkki, värisävy) on käytetty ja kuinka vanhat pigmenttoinnit ovat kyseessä.
Hoito on patentoitu kestopigmentointien ja microblading kulmien poisto-menettely, joka pystyy poistamaan kaikenlaisia muotoja ja värejä. Se perustuu fysiologiseen maitohappoon, jota elimistömme tuottaa luonnollisesti kipeissä lihaksissamme ja se haihtuu ilman jäämiä aineenvaihduntaamme. Yleensä hoito aiheuttaa vähemmän kipua, kuin itse kestopigmentointi tai microblading.

Poistettavat alueet käsitellään peräkkäin ja vierekkäin. Tämä menettely vähentää arven muodostumista todella paljon, koska pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia. Jokainen käsitelty alue on kooltaan maksimissaan n. 0,5cm x 0,8cm. Ihon pintakerros (orvaskesi) on poistettava vajaa 1mm syvyyteen. Poistoneste aiheuttaa makrofagi soluissa reaktion ja elismistölle vieras väriaine pääsee poistumaan kudoksesta.

Myöhemmin iholle muodostuu rupi, se kovettuu ja lopulta putoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee henkilöiden välillä ja riippuu ihotyypistä, ihon kunnosta ja immuunijärjestelmästä. Yleensä välillä 6-12viikkoa. Punoitus käsitellyllä alueella voi kestää huomattavasti kauemmin ihmisillä, joiden haavat toipuvat huonommin tai he eivät noudata jälkihoito-ohjeistusta.

Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Tällä voi nopeuttaa ihon paranemista. Liian nopeasti peräikkäin toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä joten ihon on ehdottoman tärkeä antaa palautua toimenpiteen jälkeen. Color X Teknikko antaa asiakkaalle noin arvion parantumisen kestosta. Se on yleensä kuitenkin enemmän, kuin 8viikkoa.

Periaatteessa jokaiset kulmat voidaan hoitaa; kuitenkin todennäköisyys arpeutumiseen kasvaa, jos pigmentoinnit tai microbladingit ollaan tehty liaan syvälle ja Color X poistossa mennään samaan syvyyteen. Tällöin on parempi tehdä pinnallisempi käsittely jolloin kudokseen saattaa jäädä vielä väripigmenttiä syvempiin kerroksiin ja se näkyy kevyenä varjona ihon läpi kirkkaassa valossa.

NaCl Liotus
Kestopigmentoinnitkin voivat mennä pieleen, niistä tulee liian tummat, väärän muotoiset tai epäsymmetriset. Usein syy on tekijän ammattitaidon puutteesta josta asiakas maksaa kovan hinnan.
Kestopigmennoinnit pysyvät ihossa kauniina 2-5 vuotta ja haalistuvat pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä sekä imunesteiden ”huudellessa” pigmentointiväriä. Kestopigmentointivärit ovat vesiliukoisia ja tätä ominaisuutta käytämme hyväksi tässä poistomenetelmässä. Tarkoitus on siis nopeuttaa ihon normaalia prosessia käsitellä pigmentointi väri pois ihosta.

NaCl liotus on näistä kahdesta poisto-menetelmästä hellävaraisempi. Se ei jätä ihoon toimenpiteen jälkeen juuri minkäänlaisia jälkiä. Siitä ei muodostu rupea, vain kevyt hilseily tapahtuu ihon pinnalla sen uusiutuessa.

NaCl liotus ei myöskään siis ole yhtä tehokas, kuin Color X vaan toimenpiteitä tarvitaan useita 5-10 kertaa jolloin koko hoitoprosessi venyy noin vuoden mittaiseksi riippuen siis halustusta lopputuloksesta.

Hiusverisuonten poisto

Koagulointi

Hiusverisuonten poisto koaguloinnilla

Mitä koagulointi on?

Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaan, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä.

Koagulaatio on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa poistaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Laajentuneisiin verisuoniin jumiin jäänyt veri yksinkertaisesti koaguloidaan, jolloin elimistön on helppo jatkokäsitellä se.

Koagulaatiohoito soveltuu parhaiten laajentuneiden hiusverisuonten, fibroomien, varsiluomien sekä syylien poistamiseen.

Hoito voi aiheuttaa pieniä rupia riippuen hoidettavasta alueesta ja -laajuudesta.

Erittäin hyviä tuloksia saavutetaan mm. jalkojen hämäkkiverisuonten, kasvojen alueen yksittäisten suonten sekä punoituksen hoidossa.

High Gueen

Hifu

High Intensity Focused Ultrasound eli HIFU on perinteisiä ultraääni- ja laser-laitteita huomattavasti tehokkaampi menetelmä paikallisen rasvakudoksen
hoitamiseen. HIFU on tarkka paikallinen hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, mutta joka voidaan tarvittaessa uusia.

HIFU perustuu korkeaintensiiviseen ultraäänen käyttöön energialähteenä.

HIFU-hoidossa on matala komplikaatioriski ja lyhyt palautumisaika.

HIFU on kirurgisen veitsen lisäksi ainoa hoitomenetelmä, joka vaikuttaa
4,5 mm syvyydelle.

HIFU-hoitoa voidaan käyttää yhdessä myös muiden laite- tai fillerihoitojen lisänä.

Toimenpide on lähes kivuton, joillakin asiakkailla voi esiintyä pientä kihelmöintiä ja kuumotusta hoidon aikana sekä pari tuntia hoidon jälkeen, nämä tuntemukset ovat täysin normaaleja ja menevät ohi.

Hifu-hoidon käyttöaiheita:

 • Poskien veltostunut iho (ns. hamsteripussit)
 • Kaksoisleuka
 • Veltostunut kaula
 • Laskeutuneet kulmat ja yläluomet
 • Suunympäryksen rypyt ja juonteet
 • Nasolabiaalit
 • Alaspäin osoittavat suupielet
 • Kaulan ja dekolteen juonteet
 • Kasvojen epäsymmetria

Tulokset näkyvät joillakin asiakkailla välittömästi toimenpiteen jälkeen, ja ne paranevat hoitoa seuraavan kolmen kuukauden aikana, kun iho alkaa tuottaa uutta kollageenia.

Toimenpiteen tulokset kestävät kasvoilla sekä kaulan ja rintakehän iholla keskimäärin kolmen vuoden ajan. Tuloksen kestoa voidaan pidentää ylläpitohoidon avulla vuosittain.

Hoidon jälkeen saunominen sekä alkoholin käyttö on kielletty viikon ajan.

Hellävaraiset

Karvanpoistot

Käytämme karvanpoistossa lämminvahaa, karvanpoisto on yleensä suhteellisen kivuton. 24-tuntia karvanpoiston jälkeen emme suosittele äskeittäin vahatulle iholle seuraavia tuotteita, deodoranttia, parfyymia, itseruskettavia tuotteita sekä meikkiä. Ei kuumia kylpyjä, solariumia, saunomista, ei aurinkoon ilman suojakerrointa. Suosittelemme kosteusvoiteen käyttämistä päivittäin.
Vieritä ylös