Käytössämme klinikalla on korkeatasoiset Restylane-täyteaineet

Restylane

Käyttöä tukee kliininen näyttö yli 20 vuoden ajalta

Restylane on taannut luotettavia tuloksia ja todistettua turvallisuutta jo yli 20 vuotta. Tuotteet tarjoavat luonnollista eleganssia ja saavat sinut näyttämään paremmalta ja tuntemaan olosi hyväksi. Restylanen laaja täyteaineiden, Skinboosters-hoitojen ja ihonhoitotuotteiden valikoima auttaa palauttamaan ihosi nuorekkuuden, raikastamaan ulkonäköäsi ja korostamaan kasvojesi muotoa sekä ihon luonnollista hehkua.

Raikasta ihoasi, palauta sen nuorekkuus ja korosta sen hehkua
Iho on merkittävä elin: se suojaa kehoamme ulkomaailmalta ja pyrkii korjaamaan itseään jatkuvasti. Ihomme kuntoa kuitenkin heikentävät monet tekijät. Niihin kuuluvat ikä, elämäntavat ja ympäristötekijät, kuten auringonpaiste, tupakointi ja kehno ruokavalio.

Restylanen tuotesarjan tuotteet on suunniteltu auttamaan monella tavalla:

 • Ne palauttavat iän myötä menetetyn täyteläisyyden ja nuorekkaan ilmeen.
 • Ne korostavat kasvojen muotoja ja rakennetta sekä piirteiden tasapainoa.
 • Tuotteilla voidaan käsitellä kasvojen tiettyjä alueita, kuten poskia, suupielten ja nenän välisiä juonteita ja silmänympärystä. Myös decolletetta sekä kämmenselkiä voidaan hoitaa täyteaineilla.
 • Tuotteet parantavat ihon kuntoa ja kosteuttavat sitä, mikä auttaa raikastamaan ihoa ja voimistamaan sen hehkua.

Käytössämme on laaja valikoima Restylane-tuotteita, mikä mahdollistaa hoito-ohjelman muokkaamisen yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi.

Todistetusti turvallinen ja luotettava

 • Restylane on maailman ensimmäinen ei-eläinperäinen, stabiloidusta hyaluronihaposta valmistettu FDA:n hyväksymä täyteaine. (FDA = Yhdysvaltain lääke- ja elintarvikevirasto)
 • Tukena on yli 20 vuoden kokemus kliinisestä käytöstä.
 • Valmisteella on tehty yli 30 miljoonaa hoitoa ympäri maailmaa.
 • Kliinisissä tutkimuksissa on seurattu yli 3 000 potilasta.
 • Restylanesta on tehty 150 tieteellistä julkaisua, ja sitä on testattu 40 satunnaisessa kontrolloidussa tutkimuksessa.
 • Restylanen hyaluronihappopohjaisten tuotteiden valikoima on nykyään markkinoiden laajin.

Usean vuosikymmenen kliininen kokemus takaa tuotteiden turvallisuuden ja todistaa tulosten kestävän pitkään. Valikoimasta löytyy aina sinulle sopiva Restylane-tuote, halusitpa silottaa juonteita, korostaa tiettyjä kasvonpiirteitäsi tai yksinkertaisesti parantaa ihosi kuntoa.

Hoidon tehokkuus
Restylane -tuoteperheen aineet ovat todettu tehokkaaksi erilaisten ryppyjen, juonteiden ja ihopoimujen korjaukseen. Nillä voi korjata esim. otsan poikittaisia ryppyjä, silmien välissä otsalla olevia pitkittäisiä ns. Sibelius-ryppyjä, ylähuulen ja nenän välissä olevia pitkittäisiä ryppyjä sekä nenän sivusta suupieleen kulkevia ryppyjä. Hoito soveltuu yhtä hyvin naisille kuin miehille.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa on kliinisten tutkimusten mukaan paljon hyödyllisempi hoitomuoto, tällä pystymme tarjoamaan tyylikkäämpiä ja pehmempiä tuloksia.

Hoitoa ei tehdä jos henkilö(-llä) on:

 • Emme tee hoitoa jos sinulla on antibioottikuuri
 • Emme hoida asiakkaita joilla on ollut käytössä Roaccutane viimeisen 6 kuukauden aikana.
 • Yliherkkyys hyaluronihapolle
 • Jokin vakava allergia jossa anafylaksian mahdollisuus on suuri
 • Jos sinulla on aktiivinen herpes
 • Käsiteltävällä alueella jokin ihosairaus, ihotulehdustulehdus tai haavoja
 • Raskaana oleville tai imettäville – synteettistä hyaluronihappoa ei ole tutkittu raskaana olevilla.

Voit käydä lukemassa lisää Restylanen omilta kotisivuilta: www.restylane.fi

Nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä

Profhilo

PROFHILO on sveitsiläisen lääkeyhtiö IBSA:n valmistama tutkittu ja kansainvälisesti palkittu innovaatio. IBSA on dermoesteettisten valmisteiden markkinoilla yksi niistä harvoista yhtiöistä, joka omistaa ja kontrolloi tuotteiden valmistusprosessia aina puhtaasta raaka-aineen tuotannosta lopulliseen tuotteeseen. Näin IBSA varmistaa tuotteiden korkean tason ja hyödyntää lääketieteellistä osaamistaan laadun varmistamiseksi.

PROFHILO on ikääntyneen ihon kokonaisvaltainen hoito, jonka teho perustuu hyaluronihappoon. PROFHILO on kehitetty käyttämällä IBSA:n patentoimaa NAHYCO®-teknologiaa, tehden siitä yhden markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden (64mg/2ml) omaavan tuotteen, jonka levittyvyys mahdollistaa ihoa kosteuttavan ja silottavan vaikutuksen myös haastavilla osa-alueilla, kuten käsivarsissa ja kaulalla.

PROFHILO eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansiosta, joka antaa sen levitä suurelle alueelle kosteuden lisäämiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi ja uudistamiseksi. Hoidon jälkeen on yleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät.

PROFHILO on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä: Erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää, tehden siitä täydellisen lounastunnilla toteutettavan kokonaisvaltaisen kasvohoidon. Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot.

Hyaluronihappo on kehossa luontaisesti esiintyvä aine, jota löytyy ihosta, nivelistä ja muista sidekudoksista. Sen tehtävänä on ylläpitää kosteutta ja auttaa kollageenin tuotannossa. Se sitoo erittäin tehokkaasti vettä, joten hyaluronihapon vaikutus näkyy juuri ihon kimmoisuutena. Iän myötä hyaluronihapon tuotanto kuitenkin vähenee ja ihon kimmoisuus heikkenee ja kuivuus lisääntyy, minkä seurauksena iho menettää elastisuuttaan ja juonteita alkaa ilmaantua.

PROFHILO sisältää yhden markkinoiden korkeimmista stabiloidun hyaluronihapon pitoisuuksista. Koska se on lämpökäsittelystabiloitu eikä kemiallisesti sidottu, se toimii loistavana hydraattorina (kosteuttajana), eikä täyteaineena. Se injektoidaan ihon pinnan alapuolelle, missä se leviää nopeasti ja reagoi kehon oman kudoksen kanssa vaikuttaen välittömästi kosteuttaen. Seuraavan neljän viikon aikana vaikutus etenee ja alkaa vaikuttaa lisäten elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Tämä muotoilee ihoa tehokkaasti antaen sille sileämmän, tasaisemman ja kiinteämmän ulkonäön. Lisäksi hoidon tulos säilyy pitkään, vaikka valmiste ei sisällä lainkaan ristiinsidontaan vaikuttavia aineita. Valmisteen ainutlaatuinen rakenne integroituu kudokseen palauttaen ennalleen ihossa luonnollisesti esiintyvän hyaluronihapon.

Geelikoostumuksensa ansiosta PROFHILO jakautuu tasaisesti ilman, että muodostuu möykkyjä, mikä on mahdollinen riski perinteisillä täyteaineilla. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää alueilla, joita on vaikea hoitaa perinteisillä täyteaineilla, kuten kaula, niska ja otsa.

Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Hoitotulos koostuu kahdesta hoitokerrasta, joiden välissä on yksi kuukausi. Lisähoitoa voidaan suositella noin 4–6 kuukauden kuluttua vaikutuksen ylläpitämiseksi.

Profhiloa myy ja markkinoi Suomessa IBSA:n tytäryhtiö IBSA Nordic, joka järjestää asiakkailleen säännöllisesti koulutusta tuotteiden turvallisen käytön ja laadunvarmistuksen takaamiseksi. IBSA edellyttää, että Profhilo-hoitoja tekevät esteettisiin injektiohoitoihin perehtyneet, rekisteröidyt terveydenhuollon ammattilaiset.

A-Tyypin

botuliinitoksiinihoidot

Botuliinia on käytetty esteettisiin tarkoituksiin maailmanlaajuisesti jo vuosikymmenten ajan. Hoito on nopea ja turvallinen tapa silottaa juonteita ja ryppyjä. Hoitoja voi ottaa perusterve aikuinen.

Botuliinihoitoja käytetään esteettisinä hoitoina silloin kun halutaan tilapäisesti rauhoittaa lihasten toimintaa. Botuliinia on olemassa useita eri merkkejä vaikka kyseessä on sama A-tyypin botuliini. Hoidolla voidaan pehmentää kasvojen ryppyjä ja ennalta ehkäistä syvempien ihojuonteiden syntymistä.

Tyypillisimmät hoitoalueet ovat esteettisinä toimenpiteinä naururypyt silmien ympärillä, sibeliusryppy ja otsan vaakatason juonteet.Vaikutus alkaa näkyä usein 3-5pvn päivän kuluttua hoidosta ja hoidon vaikutus on keskimäärin 3 – 4kk, minkä jälkeen hoidon voi uusia mikäli haluaa vaikutuksen jatkuvan. Hoidossa käytettävät botuliiniyksiköt ja pistospaikat sovitaan aina yksilöllisesti.

Klinikoillamme botuliinihoidot tekee aina sairaanhoitaja tai lääkäri.

Ajanvaraus botuliinihoitoihin vain puhelimitse tai henkilökohtaisessa konsultaatiossa.

Toukokuussa 2019 tulleen VALVIRA:n ohjeistuksen mukaan botuliinitoksiinin antaminen on terveydenhuollon alaista toimintaa. Klinikallamme on VALVIRAN ja ALUEHALLINTAVIRASTO:n lupa yksityisten terveydenhuollon palvelujen tuottamiseen.

Hinnat alkaen 350€-560€

Emme tee botuliinihoitoja:

 • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
 • Jos olet raskaana tai imetät
 • Jos sinulla on aktiivinen herpes
 • Jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
 • jos olet allerginen tyypin A botuliinitoksiinille
 • jos sinulla on todettu myasthenia gravis tai Eaton-Lambertin oireyhtymä (kroonisia lihassairauksia)

Injektio ilman neulaa

INFUZION System

INFUZION® on vallankumouksellinen hoito, joka sulkee hyaluronihapon dermikseen ihohuokosten ja hikirauhasten kautta.

Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran ja patentoidun hoitokärjen avulla. Tämä menetelmä poikkeaa muista mesoterapia menetelmistä, jossa käytetään hyaluronihappoa.

INFUZION® yhdistää kaksi hoitomenetelmää yhteen, mesoterapian ja injektio hoidon.

Toisin sanoen menetelmä on injektio ilman neulaa. Näin ollen myös ei invasiivinen hoitomenetelmä.

Miten hoito tehdään?
Voimme hoitaa erilaisia alueita kuten kasvoja, kaulaa, decolteeta ja käsiä.
Erityisalueet kuten tummat silmänaluset, nasolabiaalepoimut, huultenympärys- ja silmänympärysjuonteet voidaan hoitaa.

INFUZION hoitomenetelmä korvaa mesoterapiassa ja injektioissa käytettävän neulan keraamisella hoitokärjellä. Tämän rulla hoitokärjen ja galvaanisen iontoforeesivirran avulla saadaan vitamiineilla rikastettu hyaluronihappo imeytymään iholle.

INFUZION käsittely kestää vain noin 20min./alue.

Hoito antaa välittömän vaikutuksen. Kasvosi kauniit linjat korostuvat ja ikääntymisen merkit vähenevät ihollasi. Ihostasi tulee syväkosteutettu ja se saa upean nuorekkaan hehkun.

Kimmoisa iho

Sculptra

Haluatko kiinteämmän ja tiukemman ihon, kasvoillasi on kenties juonteita, ryppyjä tai väsynyt yleisilme. Tällöin suosittelemme sinulle Sculptra-hoitoa jolla ihosi pysyy kimmoisana ja ihosi laatu paranee.

Mikä sculptra on
Sculptra ei ole ihon täyteaine, vaan biostimulaattori, joka aktivoi voimakkaasti ihon omaa kollageenituotantoa.

Sculptran vaikuttavana aineena toimii poly- L-lactic happo (PLLA) joka on maailman ensimmäinen kollageeni stimulaattori. Tämä uudistaa ihoa palauttamalla sen täyteläisyyden ja siloittamalla juonteita, tulokset ovat näkyviä ja kestävät yli 2 vuotta.

Hoito soveltuu yli 35 vuotiaille naisille sekä miehille. Hoidon jälkeen iholla esiintyy turvotusta, kevyttä punoitusta ja mahdollisia mustelmia.
Hoito tehdään 2-3 kertaa sarjahoitona optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi kahden kuukauden välein. Hoitoon sisältyy puudutus.

Hoidon yhteydessä saat tarkat kotihoito-ohjeet ja jatkosuunnitelman. Hoito tehdään aina konsultaation kautta.

 

Kimmoisa iho

RADIESSE

Radiesse on yksi markkinoiden suosituimmista täyteaineista. Valmistetta käytetään maailmanlaajuisesti ja se on ollut saatavilla jo yli 10 vuotta. Pitkä tutkimustyö ja kliininen kokemus takaa asiakkaille turvallisen tuotteen ja pitkäkestoiset, luonnolliset tulokset. Asiakastyytyväisyys Radiesse -hoidoissa on korkea: 90% on tyytyväinen hoidon tuloksiin. Teho on todistettu myös lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa. Radiesse on saanut FDA- sekä CE-hyväksynnän plastiikka- ja korjaavan kirurgian tuotteena vuonna 2006.

Iän myötä kollageenin ja elastiinin tuotanto ihossa vähenee, joka johtaa väistämättä ikääntymismuutosten muodostumiseen. Tällöin iholla voi huomata velttoutta, kudoksen laskeumaa, juonteita ja ryppyjä. Ilme voi näyttää väsyneeltä, surulliselta tai vihaiselta, vaikka tuntisit olosi virkeäksi ja iloiseksi. Avaintekijät ikääntymismuutosten häivyttämiseen ja juonteiden tasoittamiseen ovat täyteläisyyden lisääminen sekä piirteiden kohottaminen.
Radiessen avulla saat kasvosi näyttämään yhtä nuorekkaalta, kuin mitä tunnet sisäisesti olevasi.

Radiesse on uuden sukupolven täyteaine ja biostimulaattori, joka on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Radiessen innovatiivinen teknologia ja ainutlaatuinen koostumus palauttaa ihon volyymia sekä stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Se vaikuttaa kolmella ikääntymismuutoksia ehkäisevällä ja hoitavalla tavalla: kohottaa piirteitä, uudistaa ihoa ja tuo apua ryppyihin ja juonteisiin.

Radiesse -täyteainegeelin vaikuttavana aineena on kalsiumhydroksiapatiitti (CaHA) ja se koostuu kalsium-mikropartikkeleista. Hoidon kohottava vaikutus on nähtävissä heti ja vaikutukset ihon toiminnassa ovat pitkäkestoisia: Radiesse stimuloi dermiksen sidekudossoluja, jolloin kollageenin muodostus tehostuu jopa kuukausien ajaksi, tehden ihosta vahvemman ja elastisemman. Ajan kuluessa täyteaineen sisältämä geeli imeytyy ja kalsium-mikropartikkelit hajoavat kehon aineenvaihdunnassa, jättäen jäljelle vain ihon itse tuottaman tuoreen kollageenin – tuloksena pehmeän luonnollinen ilme kasvoille.
Hoito sopii yli 25 vuotiaille asiakkaille,  ketkä haluavat pitää ilmeensä nuorekkaana ja aktivoida ihon pysymistä kiinteänä ja kimmoisana tai haluavat  muotoilla ja kohottaa kasvojen piirteitä.
Radiesse sopii kaikille keille myös täyteainehoidot sopivat.

Radiessen tulokset ovat heti näkyvissä. Hoito palauttaa iholle kauniin luonnollisen, nuorekkaan ilmeen.  Sen tulokset ovat erinomaisia niin kasvojen muotoilussa, kuin ihon kokonaislaadun parantamisessa sekä juonteiden tasoittamisessa. Radiessella pystymme hoitamaan monipuolisesti kasvojen ja vartalon, mm.  kaulan, dekolteen sekä kämmenselkien ihoa. Sen ainutlaatuinen koostumus tehostaa ihon oman kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa. Iho näyttää selkeästi raikkaammalta ja kiinteämmältä.

Radiessen käyttöaiheita ovat mm.
– Volyyminpuutoksen poisto, täyteläisyyden lisääminen
– Nasolabiaali- ja marionettijuonteiden häivytys
– Leukalinjan selkeyttäminen ja muotoilu
– Keskikasvojen muotoilu, ryhdikkyyden tuominen kasvoille
– Velton ihon kiinteyttäminen

Radiesse -hoidon yhteydessä käydään läpi hoitosuunnitelma ja mahdolliset mietteet ja kysymykset tulevasta toimenpiteestä. Käymme yhdessä läpi injektiohoitojen esitietokaavakkeen ja hoidon kulun. Hoito aloitetaan ihon puhdistuksella, jonka jälkeen edetään Radiesse -hoitoon. Hoidon jälkeen käymme läpi jälkihoito-ohjeet.

Hoidossa käytetään kanyylia tai ohutta neulaa, minkä ansiosta palautumisaika on lyhyt. Suurin osa asiakkaista palaa heti töihin ja elävät normaalisti hoidon jälkeen. Osalle asiakkaista pistoalueelle voi tulla normaaleja sivuvaikutuksia kuten turvotusta, arkuutta tai mustelma. Edellä mainitut reaktiot häviävät yleensä parissa päivässä ja suosittelemme aina varautumaan niihin pohtiessa ajankohtaa hoidolle.

Täyteainehoitoja ei tehdä raskaana oleville eikä imettäville. Injektiohoitoihin Klinikallamme on 18-vuoden ikäraja.
Esteitä hoidolle ovat myös: aktiivinen herpes, tulehdustila hoitoalueella, arpien liikakasvu, porfyria, hoitoalueella pysyvä täyteaine, hoitoalueella implantti, ihosairaudet, hoitoalueella avohaava/ihovaurio, ihosyöpä, syylät, bakteeri/ sieni-infektiot, paleltuminen/palanut. Perussairaudet ja mahdolliset lääkitykset tulee olla hoitotasapainossa. Veren hyytymiseen vaikuttavasta lääkityksestä tulee mainita hoitavalle sairaanhoitajalle tai lääkärille.
Klinikka Susanna Aro ei suosittele hammaslääkärikäyntiä 2 viikon ajan ennen ja jälkeen täyteainehoidon, suussa oleva infektio on este hoidolle.

Radiesse antaa tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Tutkimusten mukaan suurimmalla osasta asiakkaista vaikutus kestää yli 12 kuukautta.
Ylläpitokerrat parantavat tulosta.

Scroll to Top