Klinikka Susanna Aro
 

Sairaanhoitajan konsultaatiossa käymme läpi sinua askarruttavia kysymyksiä, tulostoiveita hoidosta ja teemme aina henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

 

Sairaanhoitajan konsultaatio on 30 minuutin veloitukseton käynti.

Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään toimenpiteisiin.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika

Restylane

Hyaluronihappo ja ikääntyminen

 

Restylane-valikoiman tuotteet on suunniteltu toimimaan samalla tavoin kuin kehon luonnollisesti tuottama hyaluronihappo. Hyaluronihappo (HA) on kehomme kudoksia, kuten ihoa, tukeva molekyyli, joka ylläpitää niiden rakennetta ja täyteläisyyttä suojaten niitä samalla vaurioilta.  

 

Hyaluronihappo ylläpitää ihon kosteustasoa ja kiinteyttä sitomalla itseensä vesimolekyylejä.

 

Ikääntymisen myötä kehon luonnollinen hyaluronihappotuotanto kuitenkin muuttuu. Iho ohenee ja menettää kosteutta ja kiinteyttä, ja sen hehkeys ja nuorekkuus katoavat. 

 

Restylane-tuotesarjan tuotteissa on hyödynnetty kahta eri tekniikkaa, joiden avulla erittäin puhdas hyaluronihappo stabiloidaan geelimuotoon, joka pysyy ihossa pitkään.

Hyaluronihappo silottaa ihon pintaa ja kohottaa sitä tuoden tukea sinne, missä sitä tarvitaan.

 

 

Restylanen tiede

Restylane-tuotesarjan tuotteissa on käytetty kahta eri tekniikkaa, joita kutsutaan nimillä NASHATM ja OBTTM . 

  • NASHATM on patentoitu, ei-eläinperäinen, stabiloitu hyaluronihappotekniikka. Sillä luotiin maailman ensimmäinen stabiloitu hyaluronihappo, jota voitiin käyttää luotettaviin esteettisiin hoitoihin ja joka oli tutkitusti turvallinen.  NASHA muodostaa tarkkarajaisen, kiinteän geelin, jolla on voimakkaasti kohottava vaikutus ja joka mahdollistaa valmisteen kohdennetun integroimisen kudokseen.
  •  Lyhenne OBTTM tulee sanoista ”Optimal Balance Technology”, ja sillä valmistetaan koostumukseltaan pehmeämpiä Restylane-geelituotteita. Tekniikalla tuotetaan koostumukseltaan pehmeämpiä geelejä, jotka levittäytyvät tasaisemmin ihoon mahdollistaen pehmeämmän lopputuloksen.