Klinikka Susanna Aro
 

Sairaanhoitajan konsultaatiossa käymme läpi sinua askarruttavia kysymyksiä, tulostoiveita hoidosta ja teemme aina henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

 

Sairaanhoitajan konsultaatio on 30 minuutin veloitukseton käynti.

Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään toimenpiteisiin.

 

Ota yhteyttä ja varaa aika

AQ Skin Solutions

Where Science Meets Skin Care

 

GF-teknologialla (kasvutekijä) tarkoitetaan AQ Skin Solutionsin huippuunsa hiottuja menetelmiä ihmisen kasvutekijöiden tuottamiseksi ja niiden hyödyntämiseksi ihonhoitotuotteissa.

 

Kasvutekijöitä (GF) löytyy monista eri solutyypeistä ihmiskehossa.

Ne ovat joukko erikistuneita proteiineja, joilla on monia toimintoja-tärkeimpänä solujen lisääntymisen ja erilaistumisen aktivaatio.

 

Kasvutekijät joko käynnistävät tai sammuttavat olennaiset soluaktiviteetiti tukien solujen tuotantoa ja jakautumista sekä verisuonten, kollageenin ja elastiinin muodostumista.

 

Kasvutekijät ovat välttämättömiä nuorekkaan ulkonäön ylläpitämiseksi. Iho ja päänahka sisältävät luontaisesti useita kasvutekijöitä, jotka säätelevät soljen uuidistumista ja vahinkojen korjausprosesseja säilyttääkseen ihon terveenä ja ylläpitääkseen normaalia hiusten kasvua.

 

Nämä kasvutekijät auttavat korjaamaan luonnollisen ikääntymisen tai ympäristötekijöistä johtuvan ennenaikasen ikääntymisen merkkejä.

https://www.aqskinsolutions.fi